Горить на Брянщині: через пошкодження дороги вибухом зійшов з рейок поїзд з паливом

Горить на Брянщині: через пошкодження дороги вибухом зійшов з рейок поїзд з паливом

На території російської Брянської області, що межує з Україною, зійшов з рейок поїзд, що перевозив нафтопродукти та лісоматеріали. Причиною інциденту, за попередніми даними, стало пошкодження залізничного полотна внаслідок вибуху, заявив місцевий губернатор Олександр Богомаз.

"В Унецькому районі на 136 км залізничних колій Брянськ-Унеча спрацював невстановлений вибуховий пристрій, внаслідок чого зійшов з рейок вантажний поїзд, - зазначив він.

За його даними, люди внаслідок сходження поїзда немає.

"Втручання сторонніх осіб призвело до сходу локомотива та семи вагонів вантажного поїзда у Брянській області", - заявили пізніше в російському залізничному холдингу "РЖД".

Наразі рук вказаної ділянкою залізниці " на невизначений період" призупинено. На місці працюють відповідні служби.

РосЗМІ пишуть, що з 60 вагонів сім-вісім "лежать на боку", на місці події сталась пожежа.

Нагадаємо, 29 квітня ранок у Севастополі розпочався не з кави, а з вибухів та масштабної пожежі, яку було видно з усіх куточків міста. Так звана місцева “влада” заявила, що вогонь охопив резервуари з паливом в мікрорайоні Козача бухта після влучання в об’єкт невідомих безпілотників. Площа пожежі склала близько 1000 кв.м, їй присвоїли 4 клас – найскладніший.

У ГУР Міноборони прокоментували, що ця "бавовна" є Божою карою за ракетний удар армії рф по Умані, внаслідок, якого загинуло 23 людини. У відомстві порадили жителям Криму уникати упродовж найближчого часу знаходження поблизу російських військових об’єктів, а також тих, що забезпечують окупаційне військо.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Володимиру Путіну порадили не їхати до ПАР, зважаючи на виданий МКС ордер на його арешт. Натомість президенту рф запропонували взяти участь у прийдешній зустрічі лідерів БРІКС (Бразилії, росії, Індії, КНР та ПАР) з використанням відеозв’язку.

Головне