Фразою про Amazon Бен Воллес зруйнував свій імідж, - експерт

Фразою про Amazon Бен Воллес зруйнував свій імідж, - експерт

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес своєю фразою про Amazon у контексті допомоги Україні повністю зруйнував свій імідж. Таку думку висловив експерт з міжнародної політики, політолог, екс-голова апарату уряду Азербайджану Раміз Юнус в інтерв’ю "Ми-Україна".

За його словами, політик рівня Воллеса не повинен допускати подібних висловлювань.

"Бен Волес не прем'єр-міністр Великої Британії. Авторитет Бена Воллеса у британському суспільстві… Ми взагалі про нього почули після 24 лютого минулого року, якщо так взяти на серйозному рівні. Тому що війна почалася і з'явився "Рамштайн", і значимість США та Великої Британії. І тому вони робили певні позитивні заяви. І це звісно в інформаційному полі мало реакцію у відповідь. Як за Заході, так і в самій  Україні. Тому в нього склався такий певний позитивний імідж. Але він його однозначно зруйнував цією фразою про Amazon. Політик такого рівня не повинен дозволяти собі такі речі. Тим більше, якщо ти хочеш, маєш амбіції стати генеральним секретарем НАТО", - заявив Раміз Юнус.

Нагадаємо, міністр оборони Великої Британії Бен Воллес дорікнув українцям через невдячність, адже країни Заходу не можуть віддати Україні всю зброю. Він заявив: “Ви знаєте, ми не Amazon. Я сказав їм про це минулого року, коли я проїхав 11 годин, щоб мені дали список”.

Згодом Воллес наголосив, що його слова щодо необхідності Україні бути більш вдячною за надану допомогу, були нібито сприйняті неправильно

Як повідомляли "Ми-Україна", експерт з міжнародної політики Раміз Юнус переконаний, що росія не готова протистояти Туреччині та президенту країни Реджепу Тайїпу Ердогану.

Головне