Фонд держмайна анонсував приватизацію готелю "Україна" на Майдані незалежності

Фонд держмайна анонсував приватизацію готелю

Фонд держмайна анонсував приватизацію столичного готелю "Україна", зараз готель накопичив понад 45 млн гривень боргів. Про це повідомив голова ФДМУ Віталій Коваль.

"Відвідав державне підприємство, яке знаходиться у підпорядкуванні ФДМУ. Шість конференц-залів, кімнати для переговорів та фонд у 363 номери. Готель "Україна" — працює і буде працювати", — заявив голова ФДМУ.

В комплексі шість конференц-залів, кімнати для переговорів та фонд у 363 номери. Щомісяця тут проходять в середньому 15 конференцій. Він зазначив, що приватизація - це дохід в бюджет, із якого фінансуються Сили оборони.

Нагадаємо, Україна вже виконала три із чотирьох додаткових рекомендацій Європейського Союзу, спрямованих на укріплення інституцій та адаптацію законів до європейських стандартів, отриманих країною в листопаді минулого року.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram 19 січня.

Як писали "Ми-Укрїна" раніше, сили оборони України за минулу добу відбили атаки і штурми російських окупантів на куп'янському, лиманському, бахмутському, авдіївському, мар'їнському і запорізькому напрямках. Про це повідомили у Генштабі.

Протягом доби відбулось 87 бойових зіткнень. Росіяни завдали ракетний та 16 авіаударів, здійснили 43 обстріли з РСЗВ позицій наших військ та населених пунктів.

 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.