Фітьо про бої біля Богданівки: Успіхів у рашистів нема, але їх мета - вихід на Часів Яр

Фітьо про бої біля Богданівки: Успіхів у рашистів нема, але їх мета - вихід на Часів Яр

Начальник служби зв'язків з громадскістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" розповів про ситуацію поблизу Богданівки та розповів плани російської армії.

Українські захисники відбивають ворожі атаки біля Богданівки. 

Фітьо каже, що для окупантів "план-мінімум" вийти поблизу Часового яру, а "план-максиму" - захопити усю Донецьку область в межах її адміністративних кордонів. На даному етапі успіхів у армії агресора немає, а українські захисники знаходяться в активній обороні.

"Ми маємо розуміти, що ми не воюємо з армією слабаків, це серйозна та оснащена армія. Недооцінювати противника неможна. Окупанти швидко навчаються на полі болі, незважаючи на людські втрати", - повідомив Володимир Фітьо.

Нагадаємо, за минулу добу, 3 січня, окупанти завдали понад 1000 обстрілів на трьох напрямках та намагалися наступати поблизу населеного пункту Синьківка. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив начальник служби зв'язків з громадскістю Володимир Фітьо.

Минулої доби лунали обстріли на Куп'янському, Лиманському та Бахмутському напрямках.  Противник завдав удару з артилерії, було зафіксовано 613 обстрілів на Куп'янському та Лиманському напрямках та 449 - на Бахмутському.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти відразу після виготовлення ракет відправляють їх на фронт. Інколи навіть не дотримуючись стандартів маркування ракети.

"Є служби, які можуть підготувати інформацію щодо підготовки до удару. Вирахувати неможливо. Як ми можемо знати, коли ворог планує? Він може спланувати удар, зробити його «характерним», як по Київській області, по заходу нашої держави чи по Одеській області і призначити день. Потім той день можна відтермінувати, потім ще щось додумати якісь фактори: розвіддані, які має ворог; погодні умови і тд. Рішення приймається напередодні, тому вираховувати якісь дати не потрібно, потрібно бути завжди на сторожі, що це може статися у будь-який день", - розповів він.

Головне