ФБР ідентифікувало нападника на Трампа

ФБР ідентифікувало нападника на Трампа

ФБР ідентифікувало нападника на колишнього президента США Дональда Трампа, якого агенти Секретної служби вбили на місці події відразу після стрілянини. Про це повідомили у ФБР, передає видання The New-York Post.

Це 20-річний Томас Метью Крукс, який проживав приблизно в 56 км на південь від Батлера, де Дональд Трамп проводив свій мітинг, - пише "Голос Америки".

За словами представників правоохоронних органів, Крукс стріляв у Трампа з даху сусідньої будівлі поза периметром безпеки мітингу. Нагадаємо, нападника ліквідували на місці інциденту.

За даними видання, Крукс закінчив середню школу у 2022 році. Цьогорічні президентські вибори були б першими, на яких він міг голосувати.

ФБР назвало стрілянину спробою вбивства Трампа. 

"Цього вечора у нас було те, що ми називаємо замахом на нашого колишнього президента Дональда Трампа. Це все ще активне місце злочину", – сказав Кевін Роджек, спеціальний агент, відповідальний за польовий офіс ФБР у Піттсбурзі. 

Нагадаємо, російські окупанти обстріляли Куп’янський район Харківської області, внаслідок ворожого удару постраждала жінка. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у дитячий лікарні "Охматдит", після ракетного удару російських окупантів, відновило роботу онкологічне відділення.

Головне