Експрокурору Ільницькому, який відгуляв розкішне весілля у Львові, вручили повістку

Експрокурору Ільницькому, який відгуляв розкішне весілля у Львові, вручили повістку

У Львові була вручена повістка колишньому прокурору Ростиславу Ільницькому, який нещодавно провів розкішне весілля.

Така інформація з'явилася на сайті "Еспресо.Захід".

За їх даними, повістку передали 20 жовтня в Личаківсько-Залізничному Окружному військовому комісаріаті та Спеціальній послузі.

Журналісти звернулись для коментаря до Львівського обласного військового комісаріату та Спеціальної служби, і зараз очікують на офіційне підтвердження цієї інформації.

Варто нагадати, що колишній прокурор Ростислав Ільницький та співробітниця Державного бюро розслідувань Роксолана Москва влаштували величезне святкування весілля на Львівщині. Серед гостей цієї багатоденної події були депутати, бізнесмени, працівники податкової служби, поліції, ДБР та інших структур, а також українські знаменитості, які розважали гостей весілля.

Першого дня весілля було присутніми понад 300 гостей, серед яких виступали артисти, такі як Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт "Дзвони сонця", а шоумен Григорій Решетнік був ведучим.

Другого дня до святкування було запросено 500 осіб, і весь захід був оформлений в національному українському стилі.

Важливо відзначити, що сам торт, який мав двометровий розмір, за оцінкою кондитерів, коштував приблизно 100 000 гривень.

F8SthZoXMAAuIwk_1.jpg (128 KB)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий квиток, приписне, тимчасове посвідчення: яка між ними різниця та коли необхідні

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов інколи безпомередньо бере участь у бойових операціях. Він вважає, що його присутність є необхідною, оскільки підбадьорює та мотивує бійців.

"Іноді (присутність, - ред.) обов'язкова. Тому що всі ми люди. І всім інколи буває страшно. Іноді знаходжу варіанти, як це зробити (підбадьорити бійців - ред.)", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи виправдовується ризик втрати голови розвідки під час воєнних дій, Буданов відзначив, що це запитання має риторичний характер.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Одещині підлітки влаштували розваги на даху потяга, один з них загинув.

Головне