Джонсон може очолити уряд Великої Британії

Джонсон може очолити уряд Великої Британії

У Консервативній партії Великої Британії назріває бунт проти прем'єр-міністра Ріші Сунака. На його місце може повернутися британський політик Борис Джонсон, інформує Daily Mail.

"Не один депутат-консерватор вважає повернення колишнього лідера Бориса Джонсона єдиним способом врятувати партію від розгрому на виборах", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що лейбористи потенційно набирають вдвічі більше голосів на наступних виборах, які мають відбутися не пізніше січня 2025 року. 

"Через шість-вісім тижнів ми матимемо в опитуваннях понад 15%, а торі почнуть опускатися нижче 20%. У цей момент від п’яти до десяти депутатів зрозуміють, що гра закінчена, і переберуться до нас. Тоді гра закінчена. Це буде останній уряд на нашій пам'яті, де у торі більшість. Ми їх знищимо", - зазначає один із представників популістської партії Reform UK.

Нагадаємо, що пкспрем'єр Великої Британії Борис Джонсон у суботу, 9 вересня, приїхав до Львова

Як писав "Ми-Україна" раніше, колишній прем’єр-міністр Великої Британії і ексдепутат Палати громад Борис Джонсон заявив, що буде працювати телеведучим та оглядачем авторської політичної програми на телеканалі GB News.

Головне