Диктаторам правду не говорять, Путін у їх числі, - Юсов

Диктаторам правду не говорять, Путін у їх числі, - Юсов

Таким диктаторам, як президент росії Володимир Путін, не говорять правду. За правдиву інформацію можуть навіть покарати.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Будь-якому диктатору, який побудував закриту систему одноособового правління. Рано чи пізно відбувається абсолютна атрофія донесення інформації. Тоді за правду карають, а за брехню можуть нагородити. І ось зараз рф дожилася до того, що умовну правду у збоченій формі говорять такі люди як Пригожин", - зазначив представник ГУР.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Юсов  заявив, що події на Бєлгородщині показали, що росію немає кому захищати. Представник розвідки пояснив, що це не громадянська війна, адже вона має супроводжуватись захистом правлячого режиму хоча б з боку одного "табору". Він також додав, що нинішня росія створена з конфліктів.

ЗСУ повернули під контроль південно-західні околиці Бахмута. Ці дані, які раніше озвучили в українському Міноборони, підтвердив і засновник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин. Пригожин додав, що вказані території бійці його угрупування стримували, “щоденно зазнаючи втрат”. Він поскаржився, що підрозділів армії рф, які мали б відповідати за вказані ділянки, “з якоїсь причини” там немає.

Днями заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що “околиці міста Бахмут у південно-західній частині” перебувають під контролем українського війська. Також Сили оборони контролюють вхід у саме місто.

Головне