Двоє загиблих і люди під завалами: окупанти вдарили по Великому Бурлуку

Двоє загиблих і люди під завалами: окупанти вдарили по Великому Бурлуку

Військовослужбовці рф 14 лютого завдали ракетного удару по селищу Великий Бурлук, що у Куп'янському районі Харківщини. Внаслідок атаки є загиблі, постраждалі. Під завали досі можуть перебувати люди, інформує Нацполіція. 

Обстріл стався о 16:16. Попередньо, по селищу вдарили ракетами С-300. Ворожі снаряди поцілили у двоповерховий житловий будинок та ще один по сусідству. 

Станом на цю годину відомо про двох загиблих та чотирьох травмованих. 

"Пошкоджений двоповерховий будинок, в якому з 16 квартир зруйновані 8. Також пошкоджений приватний будинок та два поліцейських автомобілі", - говорять правоохоронці.

Під руїнами наразі може перебувати чотири особи. Триває пошуково-рятувальна операція. 

За підсумками минулої доби, 13 лютого, обстрілів з артилерії та мінометів на Харківщині зазнали більш як два десятки міста та сіл, серед яких - Козача Лопань, Алісівка,, Лук'янці, Дворічна, Іванівка, Уди,Синьківка, Ветеринарне та інші. У Вовчанську зафіксовано не менше 10 "прильотів", ворог посеред дня вгатив по ринку. 

Нагадаємо, російські загарбники близько 2-ї дня атакували місто Миколаївка Донецької області. В зоні ураження опинилася житлова забудова, загинули двоє місцевих жительок.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Селидовому, яке росіяни двічі обстріляли вночі 14 лютого, загинули троє людей - дитина з мамою та вагітна жінка. Один з російський ударів було завдано по п’ятиповерховому будинку, внаслідок чого будівля зазнала сильних пошкоджень.

Головне