Вбили дитину з мамою та вагітну жінку: у поліції розповіли деталі нічних обстрілів Селидового

Вбили дитину з мамою та вагітну жінку: у поліції розповіли деталі нічних обстрілів Селидового

Росіяни вбили у Селидовому, яке двічі обстріляли вночі 14 лютого, трьох людей - дитину з мамою та вагітну жінку. Про це повідомили у Національній поліції України.

За даними правоохоронців, один з російський ударів було завдано по п’ятиповерховому будинку, внаслідок чого будівля зазнала сильних пошкоджень. Також росіяни влучили у корпус лікарні.

"Окупанти вбили трьох пацієнтів - 8-річного хлопчика, його маму та вагітну 38-річну жінку, яка перебувала на збереженні. Шестеро людей поранені, серед них немовля, якому завтра має бути шість місяців.

Внаслідок обстрілу п’ятиповерхівки отримали травми 6 цивільних, зокрема троє дітей - 7-річний хлопчик і дві дівчинки 12 та 16 років", - йдеться у повідомленні.

Усю ніч поліцейські парамедики надавали допомогу пораненим - людей доставляли до медзакладів та  евакуювали пацієнтів зі зруйнованої лікарні. Багато з врятованих нині перебувають у важкому стані.

Як повідомляли "Ми-Україна", близько 23:30 13 лютого росіяни обстріляли Селидове на Донеччині. Близько першої години ночі окупанти знову атакували місто. Внаслідок ворожих обстрілів було зруйнувало 12 квартир в одному з під'їздів п’ятиповерхівки та пошкоджено корпус місцевої лікарні.

Головне