Двоє поліцейських отримали поранення під час дронової атаки на Херсонщині

Двоє поліцейських отримали поранення під час дронової атаки на Херсонщині

Двоє співробітників поліції на Херсонщині отримали поранення внаслідок російського обстрілу. Про це повідомив голова Національної поліції України Іван Вигівський.

За його даними, правоохоронці постраждали внаслідок дронової атаки росіян, коли прямували на виклик.

"Двоє поліцейських Бериславського районного відділу поліції на Херсонщині були поранені сьогодні в результаті дронової атаки ворога, - зазначив Вигівський. - Унаслідок вибуху ВОГ-17 травмовані 22-річний та 37-річний поліцейські, які саме прямували на виклик".

Також очільник Нацполу повідомив, що постраждалих доставили до лікарні, їм надають всю необхідну допомогу.

"Колеги-поліцейські з роти поліції особливого призначення евакуювали поранених до лікарні, де тепер медики надають правоохоронцям необхідну допомогу", - зазначив голова Національної поліції.

Разом з тим він наголосив, що співробітники правоохоронних органів кожного дня працюють попри загрози та небезпеку у всіх куточках країни, щоб українці могли перебувати у безпечному середовищі.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Новогродівці на Донеччині, яку вночі 30 листопада ракетами атакували російські окупанти, кількість загиблих зросла до двох осіб. З-під завалів будинку дістали тіло 55-річного чоловіка.

Головне