ДТП з Ніколаєнком: нардеп за 40 хвилин до аварії отримав штраф за перевищення швидкості

ДТП з Ніколаєнком: нардеп за 40 хвилин до аварії отримав штраф за перевищення швидкості

Народний депутат Андрій Ніколаєнко, який вдень 3 листопада на Житомирщині на смерть збив дівчину, за 40 хвилин до аварії отримав штраф за перевищення швидкості.

Інформацію про штраф оприлюднили "Схеми" - редакція отримала документ сервісу перевірки адмінправопорушень МВС. Згідно з ним, депутат не дотримався дозволеної швидкості руху у 110 км/год - він їхав зі швидкістю 162 км/год. Однак якою була швидкість автівки нардепа у момент ДТП - невідомо. 

photo_2023-11-03 16.45.59.jpeg (85 KB)

Ніколаєнко вже відреагував на цю інформацію та заявив, що готує депутатський запит через "незахищеність цифрових систем МВС" та витік даних.

"Цікава історія. А яким чином з закритої цифрової системи фото, де автівка приватної особи, потрапила до публічної мережі. Цей приклад свідчить про те, що у Міністерстві внутрішніх справ все можна придбати, все можна продати. Що цифрові системи не захищені. Готую депутатський запит, яким чином стався витік інформації з закритої цифрової системи МВС", - заявив парламентар.

Як повідомляли "Ми-Україна", нардеп від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко підтвердив, що перебував за кермом автівки, яка на смерть збила 18-річну дівчину на Житомирщині. Він заявив, що всіляко сприятиме розслідуванню та пройде всі необхідні експертизи.

Головне