ДТП на Хмельниччині: трьох пасажирів госпіталізували до реанімації

ДТП на Хмельниччині: трьох пасажирів госпіталізували до реанімації

Поблизу міста Волочиськ Хмельницької області 36-річний водій не впорався з керуванням автобуса, у салоні якого знаходилося 25 пасажирів. Національна поліція Хмельницької області розповіла подробиці аварії.

“36-річний водій автобуса сполученням "Варшава - Одеса" не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автобус перекинувся”, - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці додали, що в салоні перебувало 25 пасажирів, серед них п’ятеро неповнолітніх. Пасажири отримали травми різного ступеня важкості. Троє людей знаходяться у тяжкому стані, їх ушпиталили до реанімації.

Крім того, після огляду лікарів, двох неповнолітніх відпустили додому. Інших госпіталізували. В 17-річної одеситки діагностували перелом ноги.

Наразі діагностика стану пасажирів ще триває.

За фактом ДТП слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, що автобус з 25 пасажирами потрапив у ДТП у Хмельницькій області. Аварія сталася у вівторок, 28 березня. Серед пасажирів, зокрема, були діти.

Головне