Дружину глави ГУР Буданова отруїли важкими металами

Дружину глави ГУР Буданова отруїли важкими металами

Дружину глави ГУР Буданова отруїли важкими металами. Про це повідомило видання "Бабель" з посиланням на власні джерела.

Зараз Маріанна Буданова знаходиться у лікарні.

Речовини, які знайшли у крові жінки не використовуються в побуті і воєнній справі. Їх наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини. 

Джерела видання підтвердили, що на Кирила Буданова також вчиняли замахи до і після повномасштабного вторгнення.

Зараз триває розслідування щодо спроби вбивства дружини начальника ГУР МО України.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що наразі росія активізувала діяльність своїх шпигунів на території України.  За його словами, Служба безпеки України зараз постійно працює з цією ситуацією.

Водночас шпигуни потрібні російським спецслужбам, аби вбити клин між політичним і військовим керівництвом України. Крім того, на меті стоїть розпалення антиурядових настроїв в українському суспільстві.

Як писали "Ми-Україна" раніше, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і президент України Володимир Зеленський ставляться до чуток про конфлікт між ними з іронією. За словами Михайла Подоляка, немає жодного розколу між військовим і військово-політичним керівництвом. росія намагається отримати "класичний український внутрішній політичний розкол". Зеленський і Залужний постійно мають спілкування на селекторатах, військових кабінетах, Ставках Верховного Головнокомандувача.

 

 

Головне