Дружина скандального бізнесмена Гринкевича звільнилася з Львівської політехніки

Дружина скандального бізнесмена Гринкевича звільнилася з Львівської політехніки

Дружина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого підозрюють у масштабних розкраданнях коштів на закупівлях для ЗСУ, звільнилася з Національного університету "Львівська політехніка".

За словами речниці навчального закладу Наталії Павлишин, Світлана Гринкевич звільнилася з посади професорки кафедри маркетингу та логістики Національного університету за власним бажанням.

"Наказ Nº155-3-10. Звільнити за власним бажанням за ст. 38 КЗпП України Гринкевич Світлану Степанівну з посади професора кафедри маркетингу та логістики з 11.01.2024", - йдеться у тексті наказу про звільнення.

Як відомо, студенти навчального закладу збиралися провести 12 січня акцію з вимогою звільнити Світлану Гринкевич з посади. Після інформації про звільнення Гринкевич подію скасували, однак студенти обіцяють ретельно слідкувати за перебігом цієї справи. 

Останні кілька днів Світлана Гринкевич перебувала у відпустці, яку вона взяла за власний кошт "у зв’язку з сімейними обставинами".

Як повідомляли "Ми-Україна", майно відомого львівського підприємця Ігоря Гринкевича було конфісковане. Його підозрюють у масштабному розкраданні коштів, призначених для потреб Збройних Сил.

Головне