Доставка "цукерок" росіянам під Авдіївкою: відкрито збір на дрони для 59 ОМБР

Доставка

Для 59-тої окремої мотопіхотної бригади відкрили масштабний збір на український безпілотний комплекс повітряного спостереження Кажан Е620. Загалом 59-ій ОМБР необхідно 950 000 гривень.

Для донату:

Крім того, для установ донат є можливим на реквізити:

  • Одержувач платежу:
  • Найменування організації: ЗМIНИ БIЛУ ЦЕРКВУ ГО
  • Код отримувача: 39787846
  • Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
  • Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA173052990000026000010110499 Валюта: UAH

Крім того, обов'язково треба вказати призначення платежу "Благодійний внесок для забезпечення потреб згідно запитів 59 ОМБР".

бпла.jpg (24 KB)

Авдіївка - це ще одне місто кровопролитних та важких боїв. Росіяни безперервно "пруть" однієї дорогою, аби захопити населений пункт. Наразі вони почали третій масований етап штурмів.

За словами військових ЗСУ, ворог активізувався на Авдіївському напрямку. Українські захисники за добу відбили 35 атак загарбників в районах Степового, Авдіївки,  Сєвєрного, Первомайського. Якщо минулого тижня на цьому напрямку кидали одну піхоту, то зараз використовують і важку бронетехніку та лізуть з трьох напрямків, а з неба їх прикриває авіація. Однією з бригад, які відбивають атаки ворога під Авдіївкою, є 59-а ОМБР.

Офіцер 59-ої ОМБР імені Якова Ганзюка Сергій Цехоцький заявив, що тільки вночі було 40 артилерійських обстрілів. Це не враховуючи роботу дронів.

"Вони (росіяни - ред.) роблять певні спроби, перегруповуються, рухаються в колонах по одному з інтервалом. Максимально все, що вони роблять, ми бачимо. Їхні спроби успіху не мають", - пояснив Цехоцький.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на Авдіївському напрямку ситуація залишається найнебезпечнішою. Це пояснюється тим, що тактичне положення Сил оборони там є несприятливим.

Головне