Добровольці під час рейду взяли в полон понад два десятки російських окупантів

Добровольці під час рейду взяли в полон понад два десятки російських окупантів

Під час рейду в Бєлгородській та Курській областях бійці "Російського добровольчого корпусу" взяли у полон понад два десятки російських окупантів. Про це повідомляє Telegram-канал РДК.

Відомо, що один із військових потрапив у засідку під час виконання завдання з мінування території.

Командування "Російського добровольчого корпусу" звернулося до губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова із закликом забрати полонених.

"Обмежена військова операція у Білгородській та Курській областях триває і ось підтвердження - нова партія полонених з-поміж ЗС рф. І вкотре ми запрошуємо губернатора Гладкова на зустріч, щоб передати йому полонених", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що російські пропагандисти ширили інформацію що нібито РДК був ліквідований у Харкові внаслідок ракетного удару.

Нагадаємо, що Служба безпеки України викрила схему, влаштовану в’язнем Житомирської виправної установи. Чоловік вимагав понад 50 тис. гривень за "повернення" військовослужбовців з російського полону у їхніх родичів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Таврійському напрямку за тиждень взяли в полон близько 25 окупантів. Командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський розповів, що зі зростанням інтенсивності бойових зіткнень в операційній зоні збільшується й кількість російських полонених. 

Головне