До Києва прибув евакуаційний потяг з Херсона, який вчора потрапив під обстріл

До Києва прибув евакуаційний потяг з Херсона, який вчора потрапив під обстріл

Понад 100 пасажирів, які пережили обстріл Херсонського вокзалу 26 грудня, успішно прибули до Києва. Про це повідомляє "Укрзалізниця".

На одній з проміжних станцій поїзд з херсонцями зупинився, і представники Укрзалізниці передали пасажирам 320 порцій їжі, включаючи набори для дітей, щоб вони могли снідати перед прибуттям до столиці.

"Раді бачити всіх наших пасажирів та поїзну бригаду в Києві цілими та неушкодженими. Продовжуємо працювати", - йдеться у дописі.

В ОВА додали, що за вчора через ворожі обстріли на Херсонщині загинуло три людини, 16 - отримали поранення. Ворог гатив по житлових кварталах, об’єктах інфраструктури, підприємствах, ТЦ, вокзалу та навчальному закладу.

Напередодні, 26 грудня, російські окупанти обстріляли залізничний вокзал у Херсоні. Під обстріл потрапив евакуаційний потяг та 140 людей, які очікували на нього.

У результаті ворожого нападу загинув лейтенант поліції з Кіровоградщини. Ще двоє поліцейських отримали уламкові поранення і були госпіталізовані.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Європейський Союз готує план на 20 млрд євро для України на випадок невдачі у подоланні вето від Угорщини на саміті, який відбудеться 1 лютого 2024 року.

Головне