Ді Капріо зробив внесок до Фундації Олени Зеленської

Ді Капріо зробив внесок до Фундації Олени Зеленської

Відомий американськйи актор Леонардо Ді Капріо допоміг українським дітям, які постраждали від повномаштабної війни. Він зробив внесок у Фундацію Олени Зеленської. Про це йдеться на сторінці організації у Facebook.

"Ми хочемо подякувати Леонардо Ді Капріо за його внесок у Фундацію Олени Зеленської на підтримку українців. Це дозволить надати допомогу тим дітям, які найбільше постраждали від війни", - зазначається в повідомленні.

Представники організації розповіли, що завдяки його внеску допоможуть родині Віки Родних з Херсону, яка разом із сімома братами та сестрами пережила окупацію міста. У дівчинки діагнустували психічний розлад. 

“Це внесок в історію Віки з родини Родних - їй діагностовано психічний розлад. Разом із сімома своїми братами та сестрами їй довелось пережити окупацію Херсона, а також евакуюватись під дулами танків та постійними обстрілами”, - наголосили у Фундації.

Крім того, внесок Ді Капріо допоможе дівчинці з родини Ханадєєвих. Їм довелося залишити дім та переїхати в Київську область. 

Ді Капріо допоміг українським дітям
Ді Капріо допоміг українським дітям

Як повідомляли “Ми-Україна”, попри війну, яка триває в Україні з лютого минулого року, українські родини продовжують повною мірою отримувати від держави грошові виплати при народженні дитини. На оформлення цієї виплати батьки або опікуни мають рік.

Головне