Девід Камерон став новим головою МЗС Британії

Девід Камерон став новим головою МЗС Британії

Джеймса Клеверлі відсторонили від посади міністра закордонних справ Великої Британії, і його місце зайняв колишній прем'єр-міністр Девід Камерон.

Про це повідомляє Sky News.

У понеділок, 13 листопада, уряд Великої Британії здійснив кілька перестановок. Прем'єр-міністр Ріші Сунак звільнив главу МВС Суеллу Браверман, призначивши Клеверлі на її місце.

Посаду Клеверлі тепер обіймає Камерон, який також стане членом Палати лордів.

Рішення щодо звільнення Браверман прийнято внаслідок її звинувачень поліції у "грі в улюбленців" та упередженості щодо прихильників Ізраїлю після пропалестинської акції.

Браверман минулого тижня опублікувала статтю, в якій обвинуватила органи поліції у "подвійних стандартах" та "грі у фаворитів". Вона зауважила, що такі акції на підтримку Палестини в країні відбуваються через правоохоронців, яка всіляко підіграють "лівим активістам". Як з'ясувалось згодом, міністерка не узгоджувала цю публікацію з владою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що зміниться після зустрічі президента США та керівника КНР

Нагадаємо, окупанти в Криму затримали проукраїнського студента - Фаріон "злила" його дані.

Після того, як філологиня виклала в мережу скрін їхнього листування, до хлопця навідались російські силовики.

На світлинах, які Фаріон опублікувала у своєму Telegram-каналі, вказані особисті дані відправника та місце його навчання. Наразі цього повідомлення на її каналі вже немає. На заклики людей приховати дані юнака мовознавиця відреагувала відмовою.

Як наслідок - хлопця затримали російські спецслужби. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Авдіївка зранку зазнала масованого артобстрілу.

Головне