Держава помилково виплатила 390 млн гривень допомоги у межах "єПідтримки"

Держава помилково виплатила 390 млн гривень допомоги у межах

Держава помилково виплатила 390 млн гривень допомоги у межах "єПідтримки". Про це повідомили у "Опендатабот".

Майже 60 тисяч українців неправомірно отримали 390 мільйонів гривень у межах програми "єПідтримка", четверть із цих людей вже повернули кошти.

Українці отримували по 6,5 тисяч грнивень. У Міністерстві економіки  зазначили, що вони є працівниками бюджетних установ, тобто не розраховують на виплати.

Гроші, які повернули, спрямують на потреби національної безпеки та оборони.

Нагадаємо, російське окупаційне військо у п’ятницю, 29 вересня, здійснило черговий ракетний удар по Миколаєву. Під час ранкової атаки по обласному центру є влучання. Ворожий снаряд “прилетів” по місту близько 4:13 ранку.

“Влучання відбулось в об’єкт інфраструктури на околицях міста. Внаслідок чого відбулось займання сухої трави, яке було ліквідовано о 06:45”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, ворог від ранок 29 вересня також атакував Куцурубську громаду. Один з її населених пунктів росіяни близько 4-ї ранку вкрили з артилерії. В результаті обстрілу люди не постраждали, також не зафіксовано руйнувань. В ОВА розповіли про виникнення загоряння сухої трави на відкритій території житлового сектору. Вогонь оперативно приборкали надзвичайники.

Як писав “Ми-Україна” раніше, 28 вересня російські окупанти обстріляли Костянтинівку Донецької області, в результаті частина населеного пункту залишилася без електропостачання. Відомо, що було пошкоджено високовольтну лінію електромережі.

Головне