ДБР ініціювало арешт нерухомості художниці Соні Морозюк

ДБР ініціювало арешт нерухомості художниці Соні Морозюк

Державне бюро розслідувань ініціювало накладення арешту на нерухоме майно Соні Морозюк — колишньої нареченої Романа Гринкевича. Про це повідомили у ДБР.

В пресслужбі Держбюро розслідувань зазначили, що вже накладено арешт на майно бізнесмена Ігоря Гринкевича, членів його родини та ще двох співучасників шахрайської схеми.

"Наразі, у кримінальному провадженні накладено арешт на нерухоме майно та транспортні засоби львівського бізнесмена, членів його родини – дружини, сина та тещі, двох його співучасників та підконтрольних їм товариств. Також ініційовано питання про накладення арешту на нерухоме майно нареченої сина львівського бізнесмена та ще одного співучасника", - йдеться в повідомленні ДБР.

На даний момент накладений арешт на майно та транспортні засоби сім'ї Гринкевичів, включаючи його дружину, тещу, сина, а також двох інших співучасників. 

Нагадаємо, у Держбюро розслідувань спростували дані, поширені ЗМІ щодо перебігу слідства у справі родини Гринкевичів. У відомстві підкреслили, що майно фігурантів перебуває під арештом.

"Наразі, у кримінальному провадженні накладено арешт на нерухоме майно та транспортні засоби львівського бізнесмена, членів його родини – дружини, сина та тещі, двох його співучасників та підконтрольних їм товариств", - йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, минулого місяця художниця Соня Морозюк, яка була нареченою скандально відомого бізнесмена Романа Гринкевича, оголосила про розірвання заручин. За словами дівчини, вона "не хоче бути з людиною, яка зрадила її країну".

Головне