Деталі знають чотири-п'ять осіб на планеті: Данілов про майбутній контрнаступ ЗСУ

Деталі знають чотири-п'ять осіб на планеті: Данілов про майбутній контрнаступ ЗСУ

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що деталі майбутнього наступу Збройних Сил України знають чотири-п'ять осіб на планеті.

Про це він сказав в ефірі Радіо Свобода.

За його словами, коли президент Володимир Зеленський говорить про контрнаступ Збройних Сил, він не згадує жодних деталей.

"Я можу сказати, що людей, які володіють інформацією, де, коли та в який спосіб розпочинатимуться ті чи інші дії на території України, не більше чотирьох-п'яти осіб на планеті", — сказав він.

Секретар РНБО зазначив, що коли чиновники роблять заяву про наступ, то вона може не відповідати дійсності, оскільки інформація про це призначена дуже обмеженому колу осіб.

"Подальші події будуть не на користь росії. Ми розуміємо, що і для чого робимо. Вони всі звідси підуть. Або добровільно, або вантажем 200. Ви побачите, коли воно почнеться, але всі подробиці абсолютно закриті", - додав Данілов.

https://weukraine.tv/kontrnastup-zsu-skladovi-uspihu/

Нагадаємо, США очікують, що Україна впродовж тижнів розпочне контрнаступ.

“Ми очікуємо, що українці просуватимуться або почнуть власний весняний наступ упродовж ближчих тижнів”, – наголосила постійна представниця США при НАТО посол Джуліанн Смітт.

Наразі партнери України не фіксують спроможність росії провести успішний наступ на українські позиції.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Москва знову вдається до погроз ядерною зброєю, аби стримати західну військову допомогу Україні напередодні запланованого контрнаступу.

Головне