Через російський удар дроном-камікадзе по Купʼянську є поранений

Через російський удар дроном-камікадзе по Купʼянську є поранений

Російські окупанти 30 липня близько 6:20 збройні сили рф завдали удару FPV-дроном по Купʼянську на Харківщині, внаслідок чого отримав поранення 71-річний чоловік, який їхав на велосипеді.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура. 

Під час атаки постраждав 71-річний чоловік, який рухався по місту на велосипеді. Потерпілого було ушпиталено до лікарні з пораненнями. Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази та задокументували черговий воєнний злочин держави-агресорки.

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). 

Нагадаємо, що російські військові 29 липня вбили чотирьох жителів Донеччини, ще п'ятеро отримали поранення. серед загиблих троє в Торецьку і одна людина в Гродівці.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Херсонщині під ворожим вогнем та авіаударами опинилися 15 населених пунктів, зокрема Херсон. російські війська поцілили в об'єкти критичної та припортової інфраструктури, житлові квартали та газопроводи.

Головне