Через переповнені окупантами морги в Донецьку може спалахнути епідемічна інфекція

Через переповнені окупантами морги в Донецьку може спалахнути епідемічна інфекція

Через переповнені загиблими російськими загарбниками морги в тимчасово окупованому Донецьку може спалахнути епідемічна інфекція. Про це повідомив Центр національного спротиву з посиланням на інформацію від підпілля.

Як зазначається, така кількість загиблих в лавах окупантів виникла після невдалих штурмів українських позицій. Сотні загиблих російських військових доставляються щодня до моргів в окупованому Донецьку, де вже критично не вистачає місця. Через це тіла загарбників складають у коридорах та на подвір'ях моргів.

Місцеві мешканці почали панікувати через ймовірність виникнення епідемічних інфекцій, адже тіла залишають у непристосованих для цього приміщеннях - в коридорах, на вулицях тощо.

Крім того, величезні втрати окупантів є результатом роботи партизан, адже саме вони допомагають українським військам вражати цілі у тилу противника.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські військові відновились за два місяці і почали активний наступ в районі Макіївки, а згодом і на Купʼянському напрямку. Тривають важкі бої. 

Головне