Через неправильне встановлення генератора: на Київщині троє людей отруїлись чадним газом

Через неправильне встановлення генератора: на Київщині троє людей отруїлись чадним газом

У Київській області в приватному будинку правоохоронці знайшли тіла трьох людей, які отруїлись чадним газом. Про це повідомив очільник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов.

Відомо, що люди отруїлися чадним газом від генератора, що стояв в гаражі з поганою вентиляцією, та був з'єднаний з будинком.

"У приватному будинку в Княжичах без ознак життя виявили 45-річного господаря та двох його гостей: 51-річного чоловіка та 48-річну жінку. За попередніми даними, трагедія сталася через встановлення генератора в гаражному приміщенні, яке примикало до будинку і мало погану вентиляцію. Наразі працівники Броварського управління поліції Київщини встановлюють всі обставини інциденту", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з трагедією Нєбитов закликав українців чітко дотримуватись інструкцій з експлуатації опалювальних приладів та інших систем живлення.

Як повідомляли "Ми-Україна", експерти підрахували, що кількість завезених в Україну генераторів має потужність як енергоблок АЕС.

Головне