Бункери Путіна: у ГУР заявили, що знають місця, де він ховається

Бункери Путіна: у ГУР заявили, що знають місця, де він ховається

Головному управлінню розвідки Міноборони України відомо, де знаходяться бункери Володимира Путіна. Про це представник ГУР Андрій Юсов повідомив в інтерв'ю "Ми-Україна".

Представник ГУР Міноборони в ексклюзивному інтерв’ю для "Ми-Україна" зазначив, що інформація про них постійно оновлюється.

"Не будемо казати скільки їх. У Путіна один з позивних "бункерний", полюбляє він це діло і як граф Дракула ховається у цих глибоких підземеллях.. Своїх двійників він туди не пускає, відправляє на завдання, де не так безпечно", - повідомив Юсов.

Журналістка Людмила Гаврилюк ставила представнику ГУР Андрію Юсову питання від глядачів.

За інформацією розвідників, двійників Путіна не пускають у ці бункери.

"У нього один з позивних — Бункерний. Він полюбляє це діло… Ховається у свої підземелля", — сказав Юсов.

Нагадаємо, представника ГУР МО України Андрій Юсов розповів, як потрапити в ГУР, якщо ти "простий хлопець і зараз не у війську". Про це він повідомив у інтерв’ю "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони України запустило мобільний додаток "Резерв+", який дозволяє військовозобов'язаним громадянам  оновити свої дані відповідно до вимог нового законодавства. Заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко у інтерв'ю виданню Forbes Ukraine повідомила деталі розробки сервісу.

 
 
 
 
 


 

Головне