Буданов провів аналогію між війною та футбольним матчем: "Ми недалеко відійшли від 70-ї хвилини"

Буданов провів аналогію між війною та футбольним матчем:

Начальник ГУР МО Кирило Буданов представив своє бачення нинішньої ситуації у війні з рф, використавши незвичну футбольну аналогію. За його словами, у 2023 році Україна знаходилась десь на 70-й хвилині "матчу", але з того часу в подієвому контексті ми недалеко відійшли від цієї позначки.

"На мою думку, розвʼязання питання нашої війни буде відбуватися комбінованим шляхом. Комбінація військової сили, тиску відкритої та, найголовніше – прихованої дипломатії, а також деяких інших факторів," - зазначив він в інтерв’ю Forbes.

Буданов чітко окреслив своє розуміння перемоги України у цій війні. Для нього це означає повне відновлення територіальної цілісності держави та вихід на кордони 1991 року. 

Нагадаємо, очільник воєнної розвідки також спрогнозував спад російського наступу найближчим часом. За оцінкою Буданова, йдеться про період в "півтора–два місяці", хоча і застеріг від надмірного оптимізму.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 6 серпня українські розвідники здійснили успішну операцію в північній частині Чорного моря - на Тендрівській косі - під час якої завдали значних втрат окупаційним силам та знищили там їхні фортифікації.

Головне