Братчук попередив про ракетну загрозу: Ворог може будь-якої хвилини здійснити атаку

Братчук попередив про ракетну загрозу: Ворог може будь-якої хвилини здійснити атаку

Російська ракетна загроза нікуди не зникла, вона є постійною. Зокрема це стосується ракетних ударів з моря. Про це розповів речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

За його словами, російські "Калібри" постійно споряджені на ракетоносіях, тому окупанти можуть будь-якої хвилини здійснити атаку з моря.

"Якщо ми говоримо про загрози від Чорноморського флоту російської федерації, то треба розуміти дві найголовніші речі. По-перше те, що ракетна загроза є постійною. "Калібри" споряджені і знаходяться на бортах ракетоносіїв. Тобто власне ворог може будь-якої хвилини здійснити цю атаку, тому і реагуємо на ці ризики та виклики постійно", - зазначив Братчук.

Нагадаємо, на Сумському напрямку Сили територіальної оборони зупинили спробу російських диверсантів перетнути державний кордон України. Наші військові одразу почали стрілецький бій та викликали протидиверсійні резерви зі складу свого батальйону.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Польщі з 5 лютого по 5 травня цього року буде діяти навігаційне попередження для користувачів повітряного простору через безпекову ситуацію на східному кордоні.

Головне