На Сумщині наші захисники ліквідували чергову ДРГ противника

На Сумщині наші захисники ліквідували чергову ДРГ противника

На Сумському напрямку Сили територіальної оборони зупинили спробу російських диверсантів перетнути державний кордон України. Про це повідомив командувач Обʼєднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв.

Командувач Сил оборони повідомив, що вчора о 18:20 озброєну групу у складі десяти осіб помітики у Глухівській громаді. Наші військові одразу почали стрілецький бій та викликали протидиверсійні резерви зі складу свого батальйону.

Бій з диверсантами тривав 1,5 години. Частину ворожого угруповання ліквідували, а інших відкинули далеко за межі українського кордону.

Військові розпочали стрілецький бій та викликали протидиверсійні резерви зі складу свого батальйону.

"На Сумському напрямку бійцями Сил територіальної оборони, що боронять Північну операційну зону, припинено чергову спробу ворожої диверсійно-розвідувальної групи перетнути державний кордон України",- повідомив керманич.

Нагадаємо, на Таврійському напрямку ворог продовжує завдавати авіаційних ударів. За добу ЗСУ відбили 41 ворожу атаку. Про це повідомив командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Наші захисники стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках. Ворог за добу завдав 36 авіаударів, 1 ракетний удар, провів 41 бойове зіткнення та здійснив 695 артобстрілів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сили оборони України протягом доби відбили чотири ворожі штурми на лівому березі Дніпра та 41 атаку на інших п'яти напрямках, зокрема 23 – на Авдіївському. Про це повідомили у Генштабі.

 

Головне