Бої за Мар'їнку тривають - Штупун

Бої за Мар'їнку тривають - Штупун

Бої за Мар'їнку тривають. Таку заяву зробив речник Об'єднаного пресцентру сил оборони таврійського напрямку Олександр Штупун.

Речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун спростував чергову російську брехню. Раніше Шойгу вчергове заявив про повну окупацію передмістя Донецька.

"Бої за Марʼїнку тривають, наразі наші військові знаходяться в адміністративних кордонах Марʼїнки, але місто вщент знищено. Говорити про повне захоплення Марʼїнки некоректно", - заявив Олександр Штупун.

Нагадаємо, окупанти зруйнували вже третю базу з гуманітарною допомогою у Херсоні. 

Про це повідомив командир херсонського обласного загону швидкого реагування Червоного Хреста Микола Тараненко.

"Двічі накривали склади інших організацій, але зовсім нещодавно вони накрили наш склад гуманітарної допомоги, склад Червоно Хреста… Били "шахедами", били прицільно. У наш склад, наприклад, прилетіло три "шахеди", згоріло все", – розповів він в ефірі "Громадського радіо".

Як писали "Ми-Україна" раніше, командир ворожого розвідувального взводу, який брав участь у захопленні будівлі Служби безпеки України в Маріуполі, отримав 15 років тюрми заочно.

Про це повідомила пресслужба СБУ в Telegram-каналі. Як зазначається, він є мешканцем Донецької області та ще у 2014 році добровільно доєднався до терористів на сході України.

 

Головне