Окупанти зруйнували вже третю базу з гуманітарною допомогою у Херсоні

Окупанти зруйнували вже третю базу з гуманітарною допомогою у Херсоні

Окупанти зруйнували вже третю базу з гуманітарною допомогою у Херсоні. 

Про це повідомив командир херсонського обласного загону швидкого реагування Червоного Хреста Микола Тараненко.

"Двічі накривали склади інших організацій, але зовсім нещодавно вони накрили наш склад гуманітарної допомоги, склад Червоно Хреста… Били "шахедами", били прицільно. У наш склад, наприклад, прилетіло три "шахеди", згоріло все", – розповів він в ефірі "Громадського радіо".

Ворожі обстріли Херсона та області не вщухають - щоденно від 30 до 50 ударів.

"Російські війська зруйнували вже третю базу, вони б’ють по гуманітарних центрах. Двічі накривали склади інших організацій, але зовсім нещодавно вони накрили наш склад гуманітарної допомоги, склад Червоно Хреста… Били "шахедами", били прицільно. У наш склад, наприклад, прилетіло три "шахеди"; згоріло все", - додав він.

Нагадаємо, до протестів в Белграді почали долучатися студенти - вони заблокували рух у центрі міста. Про це пише сербська служба "Радіо Свобода".

Серед вимог протестувальників - відкрити списки виборців. Глава управління поліції вже пообіцяв "не терпіти" блокування держустанов і мостів а також завуальовано пригрозив розгоном.

Як писали "Ми-Україна" раніше, командир ворожого розвідувального взводу, який брав участь у захопленні будівлі Служби безпеки України в Маріуполі, отримав 15 років тюрми заочно.

Про це повідомила пресслужба СБУ в Telegram-каналі. Як зазначається, він є мешканцем Донецької області та ще у 2014 році добровільно доєднався до терористів на сході України.

 

Головне