Бєлгород вночі знову тривожився від вибухів (відео)

Бєлгород вночі знову тривожився від вибухів (відео)

Зранку у середу, 3 січня, російське місто Бєлгород і район знову чули звуки вибухів. Російська влада повідомила населенню, що цьому причиною стала робота протиповітряної оборони.

Відповідну заяву зробив губернатор Бєлгородської області Вячеслав Гладков у своєму Telegram-каналі. За його словами, над Бєлгородським районом та над обласним центром начебто працювала російська ППО. Він зазначив, що на підльоті до Бєлгорода було збито кілька повітряних цілей. При цьому інформації про руйнування чи жертви не було.

Однак пізніше він додав, що під обстрілом було і селище Солоти Валуйського міського округу. За попередніми даними, постраждалих немає, але у двох приватних будинків було вибито вікна, посічено покрівлю, а також пошкоджено лінію електропередачі.

Вже о 5:47 на Бєлгородщині, за словами губернатора, було запущено сигнал ракетної небезпеки. Мешканців регіону закликали не підходити до вікон або пройти до укриття чи іншого безпечного місця.

Місцеві пабліки повідомили, що протягом ночі в Бєлгородській області було чутно мінімум чотири вибухи. Сирени тривоги запускали в Бєлгороді двічі. Мешканці російського міста публікують у мережі відео зі звуками вибухів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, під час обстрілу Бєлгорода 30 грудня вдалося ліквідувати 27-річного російського старшого лейтенанта Михайла Конопіцина. У листопаді старшого лейтенанта відрядили працювати у складі воєнного слідчого відділу Слідчого комітету рф. До цього він воював проти України як командир взводу протитанкових ракет.

Головне