Атаку балістикою по Києву відбито: ППО знищила дві ракети 

Атаку балістикою по Києву відбито: ППО знищила дві ракети 

Російське окупаційне військо 25 березня 10.30 здійснило чергову ракетну атаку на Київ. Для атаки ворог застосував балістичне озброєння, випустив дві ракети. 

Як повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук, всі запущені засоби повітряного нападу було ліквідовано.

"Цілі знищено, тип встановлюється", - написав він. 

Як відомо, вранці 25 березня в українській столиці прогриміла серія вибухів. До цього Повітряні сили попередили про загроза застосування балістичного озброєння з півдня. О 10:30 в Києві оголошено повітряну тривогу, а вже о 10:33 у Київській міській військовій адміністрації надійшли перші повідомлення про вибухи.

Падіння уламків зафіксовані в Печерському (пошкоджено багатоповерхівку), Солом'янському, Дніпровському, Голосіївському та Дарницькому (пошкоджено приватний будинок) районах міста.  За останніми даними, постраждало четверо осіб, включно з дівчиною 16 років.

Атака на Київ стала третьою за останні 5 днів.

Нагадаємо, попереднього ракетного удару столиця зазнала 24 березня. Для завдання ураження противник використав крилаті ракети,я кі скеровував з бомбардувальників Ту-95МС. На місто снаряди заходили групами, рухались з північного напрямку. ППО в районі Києва та над самими містом уразила близько десятка ракет агресора.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 21 березня над Києвом було ліквідовано більш як три десятки ракет,  включно з аеробалістичною. Внаслідок атаки у столиці поранень зазнали 13 осіб.

Головне