Армія рф тричі вдарила ракетами по Запорізькому району: є загиблий та семеро поранених

Армія рф тричі вдарила ракетами по Запорізькому району: є загиблий та семеро поранених

Російські окупанти вранці у середу, 15 листопада, гатили ракетами по одному з населених пунктів в межах Запорізького району. Внаслідок атаки є загиблих та поранені, інформує місцева ОВА. 

Три ракетних удари ворог здійснив за менш ніж півгодини, атака тривала з 9:50 до 10:18. Під обстрілом вкотре опинилась цивільна інфраструктура. 

Попередньо, внаслідок російської агресії загинув чоловік, ще семеро осіб отримали поранення. 

Ракетні удари призвели до руйнувань у населеному пункті. 

"Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено будинки, два автомобілі та господарчі споруди, які розташовані поруч з місцем нанесення ударів", - йдеться у повідомленні очільника Юрія Малашка. 

Тип ракет, які агресор використав для удару, наразі уточнюється.

Нагадаємо, у Запорізькій ОВА розповіли, що росіяни продовжують проводити на тимчасово окупованій частині області системну роботу щодо паспортизації українських громадян. У людей без російського паспорта відбирають будинки, квартири, землю та інше майно. Виїхати з ТОТ Запоріжжя нині можливо лише через інші країни, всі проходи, якими можна було дістатись України, окупанти замінували . 

Як писав "Ми-Україна" раніше, протягом останньої доби, 14 російські збройні сили здійснили низку нападів на об'єкти енергетики в Україні, включаючи обстріл території навколо однієї з теплових електростанцій та об'єкта нафтопереробки.

Головне