Армія Ізраїлю заявила, що увійшла до Гази

Армія Ізраїлю заявила, що увійшла до Гази

Ізраїльські військові вже діють у місті Газа та оточують його з кількох напрямків. Про це повідомляє The Times of Israel.

“Ми просунулися на ще один значний етап війни. Сили знаходяться в центрі північної частини Гази, діють у місті Газа, оточують його, поглиблюють і досягають успіхів”, - зазначив очільник генштабу Армії оборони Ізраїлю Герці Галеві.

За його словами,  військові борються у ближньому бою після точної розвідки та за вогневої підтримки з повітря та моря. 

Крім того, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські війська просунулися далі, ніж на околиці міста Газа. 

“Ми перебуваємо на піку бою. Ми досягли вражаючих успіхів і пройшли околиці міста Газа. Ми просуваємося впере”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський подякував Україні за підтримку Ізраїлю і нагадав, що між країнами останнім часом з'явилося дуже багато спільного, попри те, що країни протистоять різним ворогам.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, за даними міністерства охорони здоров'я Гази, яке контролює ХАМАС, кількість загиблих у секторі Гази внаслідок авіаударів Ізраїлю зросла до 9061 особи.

Головне