Апеляційний суд США дозволив судити Трампа у справі про спробу "скасувати" вибори

Апеляційний суд США дозволив судити Трампа у справі про спробу

Апеляційний суд Сполучених Штатів Америки ухвалив рішення, що Дональд Трамп не застрахований від обвинувачень у справі про втручання у вибори 2020 року, інформує CNN.

Відомо, що звинувачення стосуються його офіційних обов’язків на посаді президента, коли він нібито мав імунітет.

В суді додали, що Дональд Трамп став звичайним громадянином з усіма можливостями захисту, тому імунітет більше не захищає його.

"Рішення дозволяє судити Трампа, проте розгляд справи буде призупинено щонайменше до 12 лютого, щоб дати йому час на подання апеляції до Верховного суду США", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 45-й президент США не визнав себе винним і звинуватив прокурорів у політично мотивованій спробі завдати шкоди його кампанії.

Нагадаємо, що колишній президент США Дональд Трамп під час мітингу в Манчестері в штаті Нью-Гемпшир, назвав прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана "великою людиною" і "великим лідером в Європі".

Як писали "Ми-Україна" раніше, затримка з виділенням коштів на фінансування України від США повʼязана з тиском колишнього президента США і кандидата на наступних виборах Дональда Трампа.

 

Головне