Антимонопольний комітет не дозволи покупку оператора Lifecell французькою компанією

Антимонопольний комітет не дозволи покупку оператора Lifecell французькою компанією

Антимонопольний комітет виявив підстави для заборони на придбання DVL Telecom, що входить до французької групи NJJ, контролю над групою Lifecell. Про це повідомляє пресслужба АМКУ.

Комітет перевіряє "відносини контролю" Групи Lifecell та Групи Turkcell, з особою, до якої застосовано санкції РНБО.

29 грудня 2023 року турецька телекомунікаційна компанія Turkcell повідомила, що продає lifecell французькій NJJ Capital мільярдера Ксавʼє Ньєля.

Свої підрозділи Turkcell хотіла продати компанії NJJ Capital французького мільярдера Ксав'є Ньєля. Проте у січні АМКУ відхилив заяву на придбання lifecell та "Укртауер" через невідповідність документів вимогам відомства.

"Під час розгляду заяв щодо набуття компанією DVL Telecom контролю над групою "Лайфселл" виникла необхідність перевірки відносин контролю учасників концентрації, зокрема групи "Лайфселл" та групи Turkcell, з особою, до якої застосовано персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) рішенням Ради національної безпеки і оборони України", - повідомила пресслужба АМКУ в понеділок.

Нагадаємо, у Єврокомісії прокоментували заяву Папи Римського Франциска, що Україні слід мати "відвагу білого прапора" для мирних переговорів з рф.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційне військо розпочало використовувати проти України безпілотники із запальною сумішшю. Про це повідомляє Північне регіональне управління прикордонної служби.

"Спостерігаємо новий рівень безвідповідальності з боку росіян. Прояви агресії росії щоденно відображають безглуздість та небезпеку її дій. Окупанти, здавалося б, вичерпали всі можливі способи нашкодити Україні, але зараз вони вирішили випробувати навіть безпілотники з запалювальною сумішшю", - йдеться в повідомленні.

Головне