Андрія Холодова у Раді замінить Микола Тарарін, - ЦВК

Андрія Холодова у Раді замінить Микола Тарарін, - ЦВК

Верховна Рада України позбавила повноважень за власною заявою народного депутата фракції "Слуга народу" Андрія Холодова. За відповідне рішення у середу, 9 серпня, проголосували 308 нардепів. Про це  повідомив нардеп фракції "Голос" Ярослав Железняк.

Раніше  Андрій Холодов пояснив, що складає депутатські повноваження через хворобу в родині. Він надіслав фракції "Слуги народу" звернення з роз'ясненням свого кроку.

"Відповідно до пункту 1 частини другої статті 81 Конституції України Верховна Рада України постановляє: Припинити достроково повноваження народного депутата України Холодова Андрія Івановича, обраного в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, політична партія "Слуга народу", у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень", — йдеться у постанові.

За партійним списком наступним нардепом від "Слуги народу" має стати кандидат під номером 147 — Микола Тарарін. Відповідно до даних ЦВК, Микола Тарарін народився 24 квітня 1979 року, у 2019 році працював адвокатом в ТОВ ЮФ "Гелон". Має вищу освіту.

Як повідомляли “Ми-Україна”, через злочинні дії російських окупантів у роботі Запорізької АЕС сталося порушення. Дії окупантів призвели до інциденту із витоком води.

Головне