Українські хакери атакували російські компанії, які підтримують війну, – ГУР

Українські хакери атакували російські компанії, які підтримують війну, – ГУР

Українські хакери атакували декілька компаній в росії, які підтримують війну, зокрема, деякі компанії допомагають окупаційним військам. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Активісти кіберспільноти BO_Team з фахівцями ГУР МО України продовжують атакувати об’єкти на території держави-агресора ― знищувати важливі дані й обладнання, паралізовувати роботу, завдавати збитків та створювати кепський настрій на росії", - зазначили у головному розвідвідомстві України.

За минулий тиждень українські хакери знищили: 

  • понад 100 терабайт даних компанії “OrbitSoft” ― розробника програмного забезпечення, який виконував контракти для російської  окупаційної армії.
  • усі дані на 8 серверах компанії “Orient Systems” ―  розробника та постачальника обладнання для навігації. Вказана компанія співпрацювала із російськими виробниками військової техніки, зокрема БПЛА.
  • усі дані на 19 серверах інтернет-провайдерів у місті ніжній  новґород ― "Линктелеком НН" та "Аксесс Телеком". Усім абонентам вказаних провайдерів надійшли листи з нагадуванням про неминучу розплату за війну проти України. Українські хакери атакували декілька компаній в росії, які підтримують війну, зокрема, деякі компанії допомагають окупаційним військам. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Нагадаємо, протягом цього року вже понад 100 російських ФАбів впали на території рф. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко у стрімі на "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, з початку доби 29 червня на фронті відбулося 37 боєзіткнень, особливо активно росіяни намагаються прорвали оборону української армії на Покровському напрямку. Про це повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ.

Головне