Резніков: Україна може звільнити Крим без бою

Резніков: Україна може звільнити Крим без бою

Голова Міністерства оборони Олексій Резніков переконаний, що Україна зможе звільнити тимчасово окупований росією Крим без бою.

Про це повідомило видання The Atlantic з посиланням на слова міністра. Як зазначається у публікації, усі розуміють, що Крим має досить стратегічне значення. При цьому за період окупації рф перетворила півострів з туристичного на щось подібне на російський авіаносець.

На окупованому півострові з'явились в'язниці для військовополонених громадян України. Він також використовується для транспортування краденого українського зерна.

"Крим ми візьмемо без бою", - заявив виданню Резніков.

Крім того, після вибухів на Керченському мосту, який поєднує росію та Крим, на об'єктах інфраструктури та транспортних вузлах - півострів почала залишати велика кількість росіян. Мова йде про тих, хто жили в Криму під час окупації.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що контрнаступ Збройних сил України станеться несподівано для всіх, адже від цього буде залежати його успіх. Також він додав, що очікування від контрнаступу в українському суспільстві сильно “перегріті”. Він наголосив, що війну потрібно завершити саме перемогою України, а не підписанням якоїсь угоди про мир. Інакше росія знову через якийсь час може напасти на нас.

Також голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів, що удари по окупованому Криму, які відбуваються майже щотижня, змушують проросійське місцеве населення панікувати.

Головне