За нападом на "Крокус Сіті Холл" під Москвою стоїть ІДІЛ - ЗМІ

 За нападом на

США не ставлять під сумнів причетність ІДІЛ до теракту на концерті у передмісті Москви ввечері 22 березня та завчасно попереджали Росію про загрозу подібного теракту. Про це повідомляють ЗМІ.

Про це заявила ціла низка світових ЗМІ - зокрема Al-Arabia, CNN, Reuters, New York Times, CBS та Al Jazeera. В коментарі цим ЗМІ американські чиновники на умовах анонімнсоті стверджували, що Вашингтон попереджав Москву останніми тижнями про можливість нападу.

Підтвердили відповідальність "Ісламської держави" і в інформаційній агенції Amaq, яку пов'язують з терористами. Вони пояснили напад "звичайним контекстом бурхливої війни між "Ісламською державою" та країнами, що борються з ісламом"

Отримали підтвердження цього також від речниці Ради з нацбезпеки Адрієн Ватсон, не уточнивши, чи йдеться про обидва вищезазначених твердження, чи одне з них.

Нагадаємо, росія, ймовірно, не зможе забезпечити захист всіх своїх нафтопереробних заводів від ударів з боку України. Останні атаки вивели з ладу принаймні 10% потужностей російських НПЗ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська вкотре атакували Берислав Херсонської області безпілотниками. Поранена людина. Про це в повідомляє обласна військова адміністрація.

Постраждав 31-річний чоловік – в нього мінно-вибухова травма та уламкове поранення ніг. Ще один місцевий 31-річний житель отримав струс головного мозку, множинні поранення голови, обличчя та ніг.

Головне