Пакет військової допомоги Україні та Ізраїлю можуть схвалити до кінця 2023

 Пакет військової допомоги Україні та Ізраїлю можуть схвалити до кінця 2023

Пакет військової допомоги Україні та Ізраїлю можуть схвалити до кінця 2023. Про це заявив сенатор-республіканець від штату Оклахома Джеймс Ленкфорд.

В інтерв'ю ABC він заявив, що частиною відповідного пакета стануть "суттєві зміни в американській імміграційній системі".

Над цим працюватимуть у Верхній палаті американського парламенту із Дня подяки до Різдва.

Політик вказав, що адміністрація президента США запропонувала десятки мільярдів доларів для України та Ізраїлю, а також 14 млрд доларів на безпеку кордонів. Тоді законодавці від Республіканської партії заявили, що ці кошти мають бути пов'язані зі змінами в імміграційній політиці, наприклад, у системі надання притулку.

Крім цього, туди не включили гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, Столтенберг наполягає на збільшенні підтримки Україні. Про це повідомив генеральний секретар Північноатлантичного альянсу (НАТО) Єнс Столтенберг виданню ARD. 

"У війни є різні фази, ми маємо підтримувати Україну і в добрі, і в погані часи", - Столтенберг.

Як писали "Ми-Україна" раніше, невдовзі в Україні буде представлений "Гайд безбар’єрних подій", який надасть рекомендації щодо забезпечення безбар’єрності кожної події, зібрання чи заходу.

Про це повідомила перша леді Олена Зеленська під час виступу на Національному форумі прав людей з інвалідністю у Києві, передає вебсайт Офісу президента.

Головне