Нардепи підтримали призначення Віталія Коваля на посаду Голови Фонду держмайна

 Нардепи підтримали призначення Віталія Коваля на посаду Голови Фонду держмайна

Нардепи підтримали призначення Віталія Коваля на посаду Голови Фонду держмайна. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Верховна Рада підтримала призначення Віталія Коваля на посаду голови Фонду державного майна України.

За таке рішення проголосували 279 депутатів.

Віталій Коваль у вересні 2019 року був призначений на посаду голови Рівненської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, окупаційна армія російської федерації продовжує накопичувати зусилля - рух ворожої військової техніки в Маріуполі збільшується.

Про це заявив міський голова Мелітополя Михайло Федоров в ефірі "Ми-Україна".

"Наші мешканці сьогодні відмічають те, що рух військової техніки продовжується  збільшується. Наші мешканці відмічають, що ворог почав ще більше перевозити свої паливозаправники, здебільшого він їх зберігає на узбережжі Азовського моря. Ворог вважає, що таким чином складніше досягти нашій артилерії. Давно треба зрозуміти, що у ворога немає глибокого тилу на тимчасово окупованій території", - сказав він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сили оборони ліквідували 339 окупантів за добу на Таврійському напрямку.

Хоч ворог зменшив кількість нападів, окупанти продовжують порушувати міжнародні стандарти ведення війни. Зокрема, вони влаштували ракетний обстріл із зенітно-ракетного комплексу С-300 по цивільному медичному закладу на Донеччині.

За останню добу ворог здійснив чотири ракетні удари, провів 29 бойових зіткнень і влаштував 637 артилерійських обстрілів. Загальні втрати ворога склали 339 осіб, в тому числі знищено п'ять одиниць військової техніки, таких як бойова бронетехніка та артилерійські системи.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.