На Сумщині запроваджують обмеження на продаж алкоголю - ОВА

 На Сумщині запроваджують обмеження на продаж алкоголю - ОВА

Реалізацію алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі й закладах ресторанного господарства в Сумській області буде обмежено. Про це повідомили в ОВА.

Продаж алкоголю буде заборонено з 21:00 до 8:00 наступного дня, за винятком територій можливих або активних бойових дій.

Відповідний наказ №3-ОД/29 підписали голова Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх і командир Оперативно-тактичного угруповання "Сіверськ" Дмитро Красильников 25 березня.

Відповідний наказ підписали сьогодні, 25 березня.

У зоні можливих бойових дій, окрім суботніх і недільних днів, продаж алкоголю, за винятком слабоалкогольних напоїв, вин і пива, буде заборонено з 11:00 до 19:00, а в ресторанах - з 21:00 до 11:00 наступного дня.

Також заборонено продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям.

Нагадаємо, після удару по енергооб'єкту в Одесі, який росіяни скоїли 25 березня, енергетики досі проводять на ньому ремонтні роботи. Поки триває відновлення в обласному центрі розгорнули пункти Незламності, розповів одеський міський голова Геннадій Труханов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки рф на Київ вранці 25 березня зросла до 10 осіб. Про це повідомив мер української столиці Віталій Кличко. 

Головне