УЄФА підтримала Україну: на матчі проти Румунії заборонено російські прапори

УЄФА підтримала Україну: на матчі проти Румунії заборонено російські прапори

Завдяки зусиллям представників Української асоціації футболу, УЄФА заборонив проносити російські "триколори" на стадіон під час матчу між збірними України та Румунії в рамках Євро-2024. Про це повідомив журналіст і коментатор Роман Бебех.

Українська сторона переконала керівництво УЄФА, що присутність кольорів країни-агресора на трибунах може спровокувати конфлікти та бійки серед вболівальників. 

Як відомо, на попередніх матчах турніру на трибунах були помічені російські прапори. 

"Аквафреш ми вже бачили на трибунах на стартовій грі турніру Німеччина - Шотландія", - зауважив Бебех.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіонат Європи з футболу 2024: повний розклад матчів

Нагадаємо, сьогодні, 17 червня, на "Арена Мюнхен" збірна України зіграє свій перший матч групового етапу Євро-2024 проти команди Румунії. Початок зустрічі - о 16:00 за київським часом. У квітневому рейтингу ФІФА наші сьогоднішні суперники посідають 46-те місце, тоді як Україна знаходиться на 22-й позиції.

Українська збірна вийде на поле в синьому комплекті форми, а румунська команда гратиме в жовтому. Напередодні головний тренер Сергій Ребров повідомив, що захисник Віталій Миколенко через травму не зможе взяти участь у цьому матчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро-2024: хто і чому не зіграє на Чемпіонаті Європи з футболу

Як писав "Ми-Україна" раніше, у матчі 1-го туру групового етапу чемпіонату Європи збірна Албанії приголомшила футбольний світ, відкривши рахунок вже на 1-й хвилині зустрічі проти грандів італійського футболу. Автором цього блискавичного голу став півзахисник "Сассуоло" Недім Байрамі.

Головне