Спорт та війна: у Києві відбулася перша конференція зі спортивного маркетингу

Спорт та війна: у Києві відбулася перша конференція зі спортивного маркетингу

Спорт під час війни – як не допустити росіян на Олімпіаду і як реабілітувати військових через спорт? Всі ці теми обговорювали на Всеукраїнській конференції зі спортивного маркетингу – SBC SUMMIT UKRAINE. Це перший подібний захід. Учасники – більш як 40 експертів галузі та понад 350 учасників.

Поміж іншого, було піднято тему впливу війни на розвиток кар'єри професіональних спортсменів, а також взаємодію спорту, бізнесу та медіа в контексті відновлення України.

"Ми робимо велику конференцію зі спортивного маркетингу. Більш ніж 40 спікерів, 350 учасників. Це вперше для нас, це дуже важливо. Спортивний маркетинг в Україні, не зважаючи на важку війну, існує, розвивається. І дай Бог кожному бізнесу підтримувати спорт», - сказав СЕО "Sport&Business Club" Олексій Брага.

"Основна задача всіх, хто працює у спорті – зробити усі умови для реабілітації наших воїнів. Я впевнений, що тільки через спорт вони можуть повернутися до нормального життя. А ми повинні робити всі умови для того, щоб вони проходили реабілітацію, брали участь у змаганнях, щоб був доступ безкоштовний до спортивної інфраструктури", - заявив президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт.

"Тут роль бізнесу дуже важлива тому, що бізнес зацікавлений в гарних працівниках, щоб люди були здорові. Якщо ви вкладаєтесь у спорт, ви вкладаєте у майбутнє, ви вкладаєте у свій бізнес. На потрібно разом зосередитися, об’єднати зусилля для того, щоб створити умови для людей", - розповіла радниця Офісу президента Олена Говорова.

Також Гутцайт додав, що в Україні важливо залучали всі верстви населення займатися спортом.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Forbes назвав імена найбільш високооплачуваних спортсменів світу.

Головне