Російська фехтувальниця влаштувала істерику після перемоги українки

Російська фехтувальниця влаштувала істерику після перемоги українки

На чемпіонаті Європи з фехтування російська спортсменка влаштувала істерику після того, як українка Олена Кривицька відмовилась потиснути їй руку.

У ЗМІ з'явилося відповідне відео.

Росіянка, яка наразі вже має громадянство Грузії, Майя Гучмазова відреагувала на цей вчинок нецензурною лексикою і влаштувала істерику.

"Чому це так, б...? Чому їм можна все, б...ь? Вони що, о...їли?", – кричала вона.

Зазначимо, що перемогу в поєдинку з рахунком 15-9 здобула саме українка Кривицька.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Минулого року стався схожий інцидент. Тоді українська фехтувальниця Харлан відмовилася потиснути руку росіянці після перемоги над нею. За декілька годин стало відомо, що Харлан дискваліфікували - їй зарахували технічну поразку у наступному колі змагань. Згодом з Харлан зняли дискваліфікацію на Чемпіонаті світу у Мілані.

Нагадаємо, МОК допустив 14 російських і 11 білоруських спортсменів до участі в літніх Олімпійських іграх у Парижі під нейтральним статусом.

Перший список спортсменів, які отримали дозвіл на змагання під нейтральним статусом, включає десять російських борців, трьох велосипедистів і одну стрибунку на батуті. Від Білорусі на Олімпіаду поїдуть шестеро борців, двоє стрибунів на батуті, два гирьовики та одна велосипедистка.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Збірна України з футболу поступилася румунським футболістам у своєму першому матчі на Чемпіонаті Європи-2024.

Головне