Матч чемпіонату Франції з футболу скасовано через напад на автобус (фото)

Матч чемпіонату Франції з футболу скасовано через напад на автобус (фото)

Матч чемпіонату Франції з футболу "Марсель"-"Ліон" у неділю, 29 жовтня, було скасовано через напад на автобус. Внаслідок цього було поранено головного тренера "Ліона".

Про це повідомило французьке видання Le Figaro. Як зазначається, на автобус напали вболівальники клубу "Марсель" та закидали його камінням.

Автобус перевозив делегацію "Ліона", де були гості та головний тренер команди Фабіо Гроссо. Вони направлялись до стадіону "Велодром", де мав відбутися матч.

Осколки скла через розбиті вікна потрапили в обличчя і голову Фабіо Гроссо. Крім нього, постраждав один із помічників тренера "Рони".

Після нападу футбольний матч скасували. Арбітр матчу Франсуа Летексьє заявив, що рішення про перенесення матчу ухвалили внаслідок кризової наради. За його словами, будуть надіслані повідомленні у відповідні інстанції, аби вирішити, що робити далі у цій ситуації.

гроссі.jpg (49 KB)гроссі1.jpg (80 KB)

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) оштрафувала литовську Федерацію футболу на 10 тис. євро за антипутінські висловлювання, які викрикували футбольні фанати країни. 

Головне