Ліга націй-2024/2025: збірна України довикликала ще двох футболістів

Ліга націй-2024/2025: збірна України довикликала ще двох футболістів

Збірна України з футболу викликала додатково двох гравців для участі в жовтневих матчах Ліги націй 2024/25. До команди долучилися півзахисник Олександр Назаренко з клубу "Полісся" та голкіпер Дмитро Різник з "Шахтаря".

Про це повідомляється на сайті Української асоціації футболу.

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко не зможе грати через травму, а голкіпер "Реала" Андрій Лунін залишився поза заявкою через вірусне захворювання. Вони приєдналися до списку травмованих гравців, серед яких вже: Віктор Циганков, Віталій Миколенко, Володимир Бражко та Олександр Піхальонок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров оголосив склад збірної України на жовтневі матчі Ліги націй-2024/2025

Оновлений склад національної збірної України виглядає так:

Воротарі: Анатолій Трубін, Георгій Бущан, Дмитро Різник.

Захисники: Юхим Конопля, Олександр Тимчик, Ілля Забарний, Олександр Сваток, Микола Матвієнко, Валерій Бондар, Максим Таловєров, Богдан Михайліченко.

Півзахисники: Тарас Степаненко, Іван Калюжний, Дмитро Криськів, Микола Шапаренко, Георгій Судаков, Віталій Буяльський, Михайло Мудрик, Владислав Кабаєв, Олександр Назаренко, Олександр Зубков, Олексій Гуцуляк.

Нападники: Артем Довбик, Роман Яремчук, Владислав Ванат.

Варто нагадати, що збірна України невдало розпочала виступи в Лізі націй. Команда під керівництвом Сергія Реброва зазнала поразок від Албанії (1:2) та Чехії (2:3), через що опинилася на останній сходинці своєї групи в дивізіоні В.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Україна розгромила Францію та вперше в історії виграла бронзу на ЧС-2024 з футзалу.

Головне